Könyv: A 100 legjobb recept a nagyvilágból
Gasztronómia Szakácskönyvek Országok konyhája
|
|
||||||||||||||||||||||
A hagyományos magyar konyha mellett a korszerű táplálkozásban ma már előnyben részesítjük a zsírszegény húsokat. Az egyik legegészségesebb és legfinomabb alapanyag a borjúhús. Valójában borjúhúsból többnyire ugyanazokat az ételeket készítjük, mint marhahúsból (pörköltet, paprikást, sülteket stb.), ám a lazább szerkezetű, zsenge rostozatú és magasabb víztartalmú húsból ízletesebb, omlósabb és könnyebben emészthető ételt kapunk. Azonkívül kevesebb a nyesedék is, hiszen az inak nincsenek még elrostosodva, és faggyúnak, mócsingnak nyoma sincsen. Rövidebb a főzési, párolási és a sütési idő is, ezáltal az értékes húsnedvekből kevesebb megy veszendőbe. A borjúhús elkészítésénél inkább az ízesítő és nem az emésztést elősegítő fűszerek használatára helyezzük a hangsúlyt. Mostani válogatásunkban a száz legjobb (de legalábbis igen jó), borjúhúsból készült receptet közöljük. Próbálják ki, szeressék meg! | |||||||||||||||||||||||
Ön most egy antikvár könyvet tekint meg, amelynek szerzője Bogos Katalin, címe pedig A 100 legjobb recept a nagyvilágból. A könyv megvásárolható a Holló és Társa Antikvárium üzleteiben. Kattintson ide, ha meg kívánja tekinteni az összes könyvet, amelynek írója Bogos Katalin. Kattintson ide, ha az összes könyvet meg kívánja tekini, amelynek a címe A 100 legjobb recept a nagyvilágból. Ezt az antikvár állapotú könyvet 2010-ben adta ki a(z) kiadó. |