Könyv: 155 Leves
Gasztronómia Szakácskönyvek
|
|
||||||||||||||||||||||
Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a kéttányéros csülöklevest, vagy a csomós tésztával dúsított krumplilevest. Könnyedebb élvezetekre vágyóknak ajánljuk a hideg feketeribiszkelevest vagy a pilidiós csirkehúslevest. A leves nagy folyadéktartalmú fűszeres étel, melynek jelentős szerepe van az étvágykeltésben, a magyar táplálkozás hagyományosan legfontosabb étele. A leves a klasszikus menü kezdete, sőt egykoron még a napot is levessel kezdték. A jó levesnek még a gyógyításban is mindig fontos szerepe jutott. | |||||||||||||||||||||||
Ön most egy antikvár könyvet tekint meg, amelynek szerzője Bártfai László, címe pedig 155 Leves. A könyv megvásárolható a Holló és Társa Antikvárium üzleteiben. Kattintson ide, ha meg kívánja tekinteni az összes könyvet, amelynek írója Bártfai László. Kattintson ide, ha az összes könyvet meg kívánja tekini, amelynek a címe 155 Leves. Ezt az antikvár állapotú könyvet 2007-ben adta ki a(z) kiadó. |