Könyv: 155 grillétel
Gasztronómia Szakácskönyvek Általános
|
|
||||||||||||||||||||||
Grillezéskor általában az egyszerű, az esetleges pácoláson kívül hosszas előkészítést nem igénylő ételeket készítünk. Az ételeknek úgyis a faszénparázson sütés adja meg a különleges aromájukat. A sikeres grillpartihoz azonban elengedhetetlen a felkészülés, a hely kiválasztásától a menü összeállításáig, a gondos tervezésen túl szükség van megfelelő eszközökre, tüzelőanyagra, hozzávalókra, italokra és még sok minden másra - könyvünk ehhez is segítséget nyújt. | |||||||||||||||||||||||
Ön most egy antikvár könyvet tekint meg, amelynek szerzője Szekeres Erzsébet (szerk.), címe pedig 155 grillétel. A könyv megvásárolható a Holló és Társa Antikvárium üzleteiben. Kattintson ide, ha meg kívánja tekinteni az összes könyvet, amelynek írója Szekeres Erzsébet (szerk.). Kattintson ide, ha az összes könyvet meg kívánja tekini, amelynek a címe 155 grillétel. Ezt az antikvár állapotú könyvet 2011-ben adta ki a(z) kiadó. |