Könyv: Gombócok és palacsinták
Gasztronómia Szakácskönyvek Édesség, sütemény
|
|
||||||||||||||||||||||
A közép-európai konyhának régebben különösen, de még ma is kedvelt fogásai a különféle gombócok. Számos, szinte felsorolhatatlan változata létezik: édes gombóc kelttésztából, krumplis tésztából a legkülönfélébb gyümölcsökkel, lekvárokkal töltve. Sós gombócok köretnek húsok mellé vagy önálló ételként sonkával, hússal, zöldséggel töltve. Főtt gombóc, párolt gombóc, sült gombóc - ezeknek a kézzel formált, egyszerű, de mégis felséges ízű gömbölyűségeknek a receptjeit kínáljuk Önöknek könyvünk első részében, a másodikban pedig számos ínycsiklandozó palacsintareceptet találnak. | |||||||||||||||||||||||
Ön most egy antikvár könyvet tekint meg, amelynek szerzője Sivó Mária (szerk.), címe pedig Gombócok és palacsinták. A könyv megvásárolható a Holló és Társa Antikvárium üzleteiben. Kattintson ide, ha meg kívánja tekinteni az összes könyvet, amelynek írója Sivó Mária (szerk.). Kattintson ide, ha az összes könyvet meg kívánja tekini, amelynek a címe Gombócok és palacsinták. Ezt az antikvár állapotú könyvet 2003-ben adta ki a(z) kiadó. |