Könyv: Burgonyás ételek
Gasztronómia Szakácskönyvek Általános
|
|
||||||||||||||||||||
A burgonya évszázadok óta az egyik legalapvetőbb és legkedveltebb élelmiszer. Elkészítése nagyon egyszerű és ez mellett sokoldalú. A receptek sokszínűsége, változatossága is ezt bizonyítja - végi színes, ínycsiklandó fotókkal fűszerezve. |
|||||||||||||||||||||
Ön most egy antikvár könyvet tekint meg, amelynek szerzője Pamela Clark, címe pedig Burgonyás ételek. A könyv megvásárolható a Holló és Társa Antikvárium üzleteiben. Kattintson ide, ha meg kívánja tekinteni az összes könyvet, amelynek írója Pamela Clark. Kattintson ide, ha az összes könyvet meg kívánja tekini, amelynek a címe Burgonyás ételek. Ezt az antikvár állapotú könyvet 2008-ben adta ki a(z) kiadó. |