Holló és Társa - Online Antikvárium
Az oldal megjelenítéséhez a Flash player 9-es verziója szükséges!
Az oldal megjelenítéséhez a Flash player 9-es verziója szükséges!
Az oldal megjelenítéséhez a Flash player 9-es verziója szükséges!
Könyv: Superfood a konyhában
Egészség, életmód Egészséges táplálkozás, diéta
Szerző: Julie Morris
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás éve: 2016
Kiadás helye:
ISBN szám:
Terjedelem: 232 oldal
Kötéstípus: papír / puha kötés
Nyelv:
Állapot:
Státusz: Rendelhető
A könyv ára: 3 500Ft

A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBAN Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk? Van valami különleges ezekben az ételekben olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető. Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét). Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk. Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is! A szerzőről A könyveivel a New York Times sikerlistájának élén álló Julie Morris szakács, író, oktató és a növényalapú élelmiszerek és szupertáplálékok szószólója. A Los Angelesben élő Julie sokat utazik, hogy megossza a táplálkozástanban megszerzett értékes tudását. A The Wall Street Journal, a GQ és a Womens Health Magazine, valamint számos gasztronómiai cikk idézte gondolatait. Több SUPERFOODdal foglalkozó könyvet írt, az ezekben megtalálható receptek és táplálkozási tippek könnyen megvalósítható és jól követhető, egészséges életmódot ajánlanak.
Ön most egy antikvár könyvet tekint meg, amelynek szerzője Julie Morris, címe pedig Superfood a konyhában. A könyv megvásárolható a Holló és Társa Antikvárium üzleteiben. Kattintson ide, ha meg kívánja tekinteni az összes könyvet, amelynek írója Julie Morris. Kattintson ide, ha az összes könyvet meg kívánja tekini, amelynek a címe Superfood a konyhában. Ezt az antikvár állapotú könyvet 2016-ben adta ki a(z) kiadó.
Kosarának megtekintéséhez jelentkezzen be!
Boltjaink

Holló és Társa Könyvkereskedés és Antikvárium
Kaposvár, Múzeum köz 2.

Holló és Társa Könyvkereskedés és Antikvárium

© Holló És Társa Kft., 2009 • Minden jog fenntartva • Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox, 1024x768 Tárhely, web hosting, weboldal készítés: S.O.S. Tárhely, Kaposvár