Könyv: 155 Húsos étel
Gasztronómia Szakácskönyvek Hús és vadételek
|
|
||||||||||||||||||||||
Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a dupla bélszínjavát, fokhagymás-mézes sertéssültet, a hercegnő módra készített borjúbecsináltat, vagy a hagymás- gesztenyés csibét. Néhány vadhúsból készült- vaddisznó, szarvas, őz - étel receptje is bekerült válogatásunkba. Akár hagyományos, laktató, akár finom zöldség- vagy gyümölcsmártással körített könnyű ételről van szó, hetente kétszer- háromszor nyugodtan kerülhet sült hús, fasírozott vagy húsos ragu, ízlésünk szerinti szárnyas vagy hal az asztalra. | |||||||||||||||||||||||
Ön most egy antikvár könyvet tekint meg, amelynek szerzője Bártfai László, címe pedig 155 Húsos étel. A könyv megvásárolható a Holló és Társa Antikvárium üzleteiben. Kattintson ide, ha meg kívánja tekinteni az összes könyvet, amelynek írója Bártfai László. Kattintson ide, ha az összes könyvet meg kívánja tekini, amelynek a címe 155 Húsos étel. Ezt az antikvár állapotú könyvet 2007-ben adta ki a(z) kiadó. |